top of page

Photo by NordWood Themes on Unsplash

Consultatie Osteopatie

Een bezoek aan de osteopate is zeker belangrijk in het geheel van uw gezondheid. Vaak zijn er onopgemerkte versoringen in het bewegngsapparaat welke grote fysieke ongemakken kunnen veroorzaken. Een osteopaat onderzoekt meer dan alleen de plaats van pijn en ongemak, Er word holistisch gekeken en beoordeeld zodat er niet alleen naar de betreffende klacht maar ook naar de omliggende en gerelateerde lichaamsdelen, en zorgen voor een accurate diagnose en een uitgebreid behandelplan voor elk individu.

  • Deskundige behandeling 

  • Juiste begeleiding

  • Ontspannen sfeer

  • Totaal beeld van uw fysiek functioneren

Gebruikelijke behandelingstechnieken omvatten zachte weefselmassage, uitrekken, gezamenlijke mobilisatie, gewrichtsmanipulatie, myofasciale uitrekking / afgifte. Osteopaten richten zich op het verbeteren van de kwaliteit en bewegingsbereik van het lichaam, die op hun beurt de spier-, bloedsomloop- en neurologische lichaamscomponenten beïnvloeden die allemaal bijdragen aan het behouden van een optimale gezondheid.

Osteopaten bieden advies op maat over stretching, versterking en revalidatie om het herstelproces te versnellen en de kans op terugkerende verwondingen te verkleinen. Inzicht in de oorzaken van uw probleem is van vitaal belang om individuele en blijvende veranderingen te kunnen doorvoeren.

bottom of page